Julen 2017 i Pålänge by

Hopp

Eftersom rubriken talar om jul så, jovisst kom tomten och han prata kalixmål, renarna hade han bundit vid skorsten som dagen till ära var nysotad. Tycker ni bilden är ljus beror det på alla tindrande barnaögon!

Promenad på en skogsväg i juletid

En juldag körde vi ner till Näskatan en liten udde ut i havet några km från Pålänge by, solen hade just kommit över horisonten och var på väg ned igen, minus 20 grader oc det nöp i kinderna. Några bilder blev det innan vi återvände till bilen.

En juldag körde vi ner till Näskatan en liten udde ut i havet några km från Pålänge by, solen hade just kommit över horisonten och var på väg ned igen, minus 20 grader oc det nöp i kinderna. Några bilder blev det innan vi återvände till bilen.

Skuggor

Ön utanför Skatan

Ön utanför Skatan

Vinterdvala

Om Lennart Sevdin

Född i Stockholm 1944, Bodde till en början i en etta två tr. över gården på Upplandsgatan i Vasastaden, flyttade som treåring till en småstuga i Älvsjö, började fotografera som tolvåring, slutade skolan när jag var fjorton och började jobba dagen efter som elektrikerlärling pluggade sedan fyra år på kvällarna och tog B-behörighet. Kameran har följt mig genom livet .
Det här inlägget postades i Rundresa och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.